Blog

De nieuwe hal van CKC en KDO is een feit.

Lees meer

Het nieuwe combi-bad van SC in de gemeente Hendrik Ido Ambacht.

Inmiddels is in de gemeente Hendrik Ido Ambacht gestart met de bouw van het eerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland. Dit volgens Concept "Londen" van ons SC-platform. Naar verwachting zal het zwembad half 2019 worden opgeleverd.

Lees meer

Het College van B&W en de gebruikers slaan samen de eerste paal

Op 5 maart j.l. is door wethouder Patrick van der Giessen de eerste paal geslagen voor het allereerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland in de gemeente Hendrik Ido Ambacht. Sportconcepten, een initiatief van Vaessen en Sportfondsen Nederland B.V., kwam in de 'Best Value Procurement'-aanbesteding als winnende partij uit de bus. In teamverband is vervolgens gewerkt aan de ontwikkeling van een super duurzaam, gasloos zwembad, dat in 2019 zijn deuren zal openen.

Lees meer

Wethouder Arjan Kraijo en Jeroen Geurts van Vaessen slaan eerste paal eerste SC-sporthal.

In Alblasserdam is op 29 november de eerste paal geslagen voor de eerste SPORTCONCEPTEN (SC) sporthal van Nederland. Tien jaar lang is door  korfbalvereniging CKC Kinderdijk, turnvereniging KDO Alblasserdam, gemeente Alblasserdam en Vaessen met vereende krachten gewerkt om dit project uiteindelijk te laten slagen. Uiteindelijk bleek het SC-platform in combinatie met de financiering door Maatschappelijk Financieren de manier om het project over de streep te trekken.

Lees meer

Het eerste SPORTCONCEPTEN-zwembad in Hendrik Ido Ambacht. Dat wordt gevierd met taart.

Succes moet je vieren! Vandaag op het hoofdkantoor van Sportfondsen Nederland B.V. de taart aangesneden voor het eerste Sportconcepten zwembad van NL in Hendrik Ido Ambacht. En wat voor zwembad.

Lees meer

Pagina's